torsdag 16 juni 2011

hatet, var kommer det ifrån?

Mellan den 8-10 juli anordnar Svenskarnas parti den första upplagan av Nordisk Vision, ett sommarläger för nationalister.
På schemat står intressanta föreläsningar, tal, workshops, tävlingar, paddling, självförsvarskurser, airsoft, brännboll och mycket mer.
Kostnaden för hela helgen är 200 kronor och gratis för barn under 15 år. I priset ingår mat och dryck för alla dagar. Ett 50-tal sovplatser finns inomhus – där först till kvarn gäller. Tält och vindskydd kommer ställas upp för övriga.
”Svenskarnas parti hälsar alla nationalister välkomna till sommarens stora höjdpunkt, Nordisk Vision ? ett sommarläger med framåtanda. Helgen den 8-10 juli blir det fullspäckade dagar med en uppsjö av aktiviteter för såväl ung som gammal”, skriver Svenskarnas parti.

detta kan man läsa på Nationell.nu.
jag finner inga ord.
dessutom ska svinen hålla till i skåne.
FY FAN VAD JAG SKÄMS.




/ARG X

4 kommentarer:

  1. Ja, berätta. Vart hittar du hatet? Det där lät ju trevligt! Lika trevligt när kurderna har sina läger för kurder, eller när judarna har sitt eget läger på Glämsta-ön. Varför är det bara svenskar som ska behöva skämmas?

    SvaraRadera
  2. ATT HATA TILLBAKA FÖDER BARA ÄNNU MERA HAT, ATT MÖTA VÅLD MED VÅLD FÖDER MER VÅLD. PUNKT SLUT.

    SvaraRadera
  3. Ja var finns hatet när det gäller den text du hänvisar till ovan? Vad är det du skäms över?

    SvaraRadera
  4. skäms över att komma från ett kallt land där man dömer människor efter var dom kommer ifrån. det om att dö är lite väl hårt, ja, jag vet.

    SvaraRadera